Contact Locklaq

I would like to thank you for visiting our humble website.  Please disable your pop up blocker before clicking on to any links.

Many thanks to visitors who had drop by, signing our guest book with wonderful comments. It does not matter whether good or bad comments that we received, its the time that you guys took to surf this site is already mean a lot to us. We welcome any suggestions and comments. We also accept orders for parts and accessories. Send an email to us or drop by any inquiries in our guest book and we'll try to get back to you as soon as we can.



Like us! Locklaq.com @ Facebook

9 comments:

  1. Asalam,

    Ingin mengetahui outlet pengeluran barangan permotoran copper keluaran LOCKLAQ

    Magezine Locklaq saya perolehi dari salah satu kedai India di Bandar PD.

    Bila mahu buat SHOW products COPPER dari LOCKLAQ?

    dolah3136@yahoo.com

    ReplyDelete
  2. aku solute kat lu sbb ni bru aku tau ada ank melayu yg blh bikin chopper ngam gila. aku dr zaman hell angel lagi ikutkan fanatik aku ni memang nk joint korang tp aku dah tue bro.ape pun tahniah kekalkan identiti bangsa fokus pd apa yg ko buat bru dunia pandang ko.syabas bro

    ReplyDelete
  3. Hello zmisydicate!

    Reply from Atan himself -

    TERIMA KASIH BANYAK2.. KERANA MEMBERI SOKONGAN.. WA CAYA SAMA LU..
    WA NI PUN DAH TUA.. TAPI JIWA TETAP MUDA

    ReplyDelete
  4. hello bro...
    wa baru nk bjinak2 dgn chopper ni, bleh ke nk tempah sbijik 4beginner dr lu org...klau bleh camne caranye..TQ

    ReplyDelete
  5. trbaeeekk la bro build chopper, kt mana ye garrage bro? sy ingat nk tempah le sbijik..nk try bjinak2 dlm dunia chopper le plak rasanye ni...TQ

    ReplyDelete
  6. nak tanya.agak kalau guna enjin kenari(kereta sendiri) utk buat custom bike mcm vulcan 900 custom brp kos anggaran?(nak tgk budget poket)geran asal masih ada.sbb dulu proton buat prototaip guna enjin 1300 kalau tak silap.

    ReplyDelete
  7. Hello mhms5025, bleh dptkan emel? kalu tak boleh tanye kat Facebook Atan - search Atan Locklaq Chopper atau click Locklaq.com Facebook page :)

    --Admin

    ReplyDelete
  8. New Opening shop @ Kowsarn Road
    Rider's DNA we will join the booth in Pattaya Bike Week 2012

    ReplyDelete